Verkeers
regelaars

1

Landelijk bevoegd verkeersregelaars & evenementenregelaars
Alle medewerkers van adviesbureau Kontrolis zijn in het bezit van de landelijke aanstelling tot verkeersregelaars, zo zijn onze verkeersregelaars intern of extern opgeleid door een 3 daagse cursus welke wordt afgesloten met een examen die afgenomen is door politieacademie. Naast de opleiding tot landelijk bevoegd verkeersregelaars hebben onze medewerkers de cursus agressie en VCA-Basis gevolgd en afgesloten met een certificaat. Om kosten te besparen bij evenementen voor de organisatie maken we ook gebruik van evenementenregelaars.

Onze eigen landelijk bevoegde verkeersregelaars staan volledig in geel uniform (zonder bedrijfslogo) inclusief de juiste materialen.

Parkeerstewards
De medewerkers kunnen ook ingezet worden als parkeersteward. Zij richten parkeerplaatsen in en begeleiden uw bezoekers. Zo kan er worden gekozen voor gratis parkeren of betaald parkeren welke kan worden geëind door de stewards in combinatie met het afgeven van betaalbewijzen. Na afloop van het evenement worden de gelden en betaalbewijzen gecontroleerd voor de organisatie. De parkeerstewards zijn in dagelijks leven verkeersregelaar.

Crowdmanagement
Omdat wij meerdere evenementen draaien worden wij vaak door gemeente of een andere overheidsinstantie gevraagd om crowmanagement toe te passen.

Crowdmanagement omvat de naleving van de afgesproken planning, afspraken met de organisatie/ gemeente/ overheidsinstanties en hulpdiensten. Daarnaast het opstellen van tekeningen ten behoeve van verkeersdoorstromingen, CADO (Calamiteiten Doorgang), veiligheidsplannen en werkinstructies maken.

Verkeerstechniek
Adviesbureau Kontrolis heeft ervaring in het op en afbouwen van tijdelijke verkeerstechniek bij wegwerkzaamheden en evenementen.

Zo kunt u denken aan het plaatsen dan wel begeleiden van verkeershekken al of niet in combinatie met verkeersborden. Zo kunnen we bezoekers middels informatieborden doorverwijzen naar parkeerplaats, pendelroutes, fietsenstalling en of looproutes.

Pendelvervoer
Bij kleine en of middelgrote evenementen waarbij de parkeerplaats te ver weg is van het evenemententerrein kunnen wij 9 persoonsbussen als pendelvervoer inzetten. Bij grote evenementen waarbij grote groepen mensen tegelijk aankomen of weggaan kunnen wij touringcarbussen voor u inzetten.

HEEFT U EEN VRAAG?
Offerte Aanvraag
1

Heeft u advies nodig of bent u op zoek naar onze veiligheidskundigen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

+31 850 654 880
EMAIL: erik@kontrolis.nl

Mangat
wachtenen
1
First
Responders
1
Brand
wachten
1